Kırk altıncı Pantene Altın Kelebek Ödülleri, gecikmeli bir şekilde olsa bile geçtiğimiz gece sahiplerini bulmuş oldu. Şubat ayında İdlib kentinde şehit olduğu açıklanan askerlerimizin acısından dolayı o dönemlerde yapılması planlanan geceyle alakalı iptal kararı alınmıştı.
Pantene Yıldızı Parlayanlar ise Ebru Şahin’in yanı sıra İlayda Alişan ile birlikte Alina Boz şeklinde daha öncesinde özel bir açıklama yapılmıştı. Ebru Şahin ayrı olarak bir başka ödül daha kazanmış durumda. Ünlü durumda bulunan oyuncu Hercai isimli dizide can vermiş olduğu Reyyan performansıyla birlikte iki sezondan beri göz önünde bulunuyordu.
Ebru Şahin, bu söz konusu başarısının karşılığını da 46. Pantene Altın Kelebek ödülleri gecesinde ”En iyi Kadın Oyuncu” isimli ödülün sahibi olup almış oldu. Yalnızca bizim ülkemiz içerisinde değil yurt dışında da çok büyük bir takdir kazanmayı başaran Ebru Şahin, 1,5 senelik son zamanda çok büyük bir kariyer sıçraması da yapmayı başararak, en müstesna örneklerden bir tanesi olmayı başardı.
Ödülüyle beraber instagram hesabı üzerinden de bir paylaşımda bulunan Ebru Şahin, çok mutlu olduğunu açık bir şekilde ifade etti.