Fox TV ekranları üzerinde bir müddettir tanıtımları yayınlanmaya devam eden Kefaret adlı dizinin Pazar akşamlarında izleyicilerle buluşacak olduğu açıklaması yapıldı. Dizinin 22 Kasım Pazar gününde ilk bölümü ile birlikte ekranda yer alacağı da yayınlanmış olan bir fragman aracılığıyla duyuruldu. Fox TV kanalında aslında Pazar günlerinde Savaşçı adlı dizi yayınlanmaktaydı. Fakat Savaşçı adlı dizi üç tane stok bölümün ardından ortadan kaybolduğu için, bu defa Öğretmen adlı dizi başladı. Dört haftadan beri de Öğretmen adlı dizi Pazar günlerinde izleyicilerle buluşmaktaydı.
15 Kasım Pazar gününde ise Öğretmen adlı dizinin dokuzuncu ve final bölümü yayınlanmış olacak. Dizi çok hızlı bir şekilde ekrandan silinmiş olacak. İzleyenler ise bu durumdan çok fazla rahatsız ve sosyal medya üzerinde de pek çok yorum paylaşmış durumda. Fakat dizinin finalle ilgili kararından geri dönüş bulunmuyor. Fakat Fox TV ekranları Pazar günlerinde tekrar boş geçmiyor olacak.
Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra Mert Fırat ile birlikte Yurdaer Okur’un başrollerini paylaşmakta olduğu Kefaret isimli dizi 22 Kasım Pazar gününde ilk bölümüyle ekranlardaki yerini almış olacak. Merak içinde beklenmekte olan Kefaret adlı dizi de yayına başlayabilmek amacıyla Öğretmen adlı dizinin final yapmasını beklemek mecburiyetinde kaldı.