Gönül Dağı isimli dizide herkesin merak içerisinde beklemekte olduğu o sahne gelecek. Senelerdir Zahide’nin aşkı ile yanıp tutuşmakta bulunan Sefer, yaşamının en harika acı kahvesini içmiş olacak. Ferdi Sancar’ın can vermiş olduğu Sefer’in Ecem Özkaya’nın can vermiş olduğu Zahide’yi istemeye gitmiş olduğu anlar, diziye hayran olanları da neşelendirmiş olacak.
16 Ocak Cumartesi gününde TRT1 ekranlarında Gönül Dağı isimli dizi içerisinde hem acı kahveyi keyifli bir şekilde içmiş olan ve ayrıca Zahide’ye kavuşma amacıyla bir adım daha yaklaşmış bulunan Sefer’in keyfini görmüş olacaksınız hem ise Dilek ve Taner arasında artık kesinleştirilmiş olan kararın yansımalarını.
Dilek ise nişanı atmış olacak ve Serdar ile bundan böyle bir geleceklerinin olmayacağını da açık bir şekile ifade ediyor. Utku Ateş’in can vermiş olduğu Serdar adlı karakterdeki değişim ise dizi hayranı olanları bir hayli etkilemiş olacak. Taner ve Dilek arasında artık aşktan geriye dönüş gerçekleşmeyecek gibi bir hava mevcut durumdaydı ancak fragman içerisinde Dilek’in gözü yaşlı durumda bulunan hali izleyen herkesi de çok etkilemiş olacak.
Dilek ile Taner aşkları sona erecek mi yoksa bütün bu engellemelere karşın devam mı ediyor olacak? İşte söz konusu bu sorunun cevabını da Gönül Dağı adlı dizinin 12. bölümü içerisinde öğrenmiş olacağız.